KALENDER

NYE KURS STARTER I AUGUST - MER INFO KOMMER SNART!

MANDAG

17:00 - 18:00

INSPIRE YOGASTUDIO

I Hatha timene lærer vi grunnleggende fysiske yogaøvelser. Her fokuserer vi på trygg utførelse av stillingene, og bruker hjelpemidler ved behov for å finne den rette varianten for deg.

MANDAG

18:30 - 19:45

INSPIRE YOGASTUDIO


Yin yoga

Yin yoga er en rolig yogaform som kjennetegnes av passive øvelser utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

TIRSDAG

17:00 - 18:15

PUST.

Yin yoga er en rolig yogaform som kjennetegnes av passive øvelser utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

Kjøp billett

 

ONSDAG

20:00 - 21:15

ONLINE PÅ ZOOM

Denne hvilende yogatimen gjennomføres ukentlig live på Zoom og du får tilgang til opptak av livetimen i 5 dager etter. På denne måten kan du delta på timen når det passer deg og du kan også gjenta timen flere ganger.

TORSDAG

18:00 - 19:15

INSPIRE YOGASTUDIO

Yin yoga er en rolig yogaform som kjennetegnes av passive øvelser utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse.

TORSDAG

19:30 - 20:45

INSPIRE YOGASTUDIO

I en skånsomt bevegelig økt arbeider vi med både aktive (yang) og passive (yin) stillinger. Her fokuserer vi særlig på leddene og tar mye utgangspunkt i Hatha yogaens Pawanmuktasana-serie.

 

Alle yogatimer må bookes og bekreftes på forhånd. Dette gjelde også for drop-in. Vilkår og priser finner du her

*egne vilkår og priser gjelder for tirsdags-timen på Pust. 

Varmt velkommen til yoga!

 

GOD SOMMER!

I sommer skal jeg igjen fordype meg i yoga i Hellas og kommer til å legge vekk det digitale så mye som mulig. Fra 6.juli sjekker jeg kun e-post sporadisk. Det kan derfor ta lenger tid enn vanlig før jeg svarer på henvendelser og påmeldinger i perioden 6.juli-19.august.


Visste du at vi kan trenge hele 7 ulike former for hvile? Sommeren er en perfekt tid for å utforske de ulike hvilevariantene og legge merke til hva du har mest behov for når.

En egenpraksis i yoga handler ikke om mengden hver gang, men regelmessighet. Sett av litt tid hver dag til deg selv, til å bare være, puste, slappe av og nyte litt tid i stillhet, uten ytre forstyrrelser.

Riktig god sommer og varmt velkommen til yoga til høsten!

 

YOGAKLASSER PÅ PUST

Pust Studio finner du i fjerde etg over Pust kafé & gastrobar, i Skippergata 1C, 9008 Tromsø.

YIN YOGA

OVERGI DEG TIL STREKKEN

Dette er en mild og rolig time hvor du kan finne tilbake til en dypere pust og et roligere sinn.


I Yin yoga utføres de fleste stillingene liggende eller sittende på matten. Vi holder stillingene passivt over tid (ca 3-5 minutter) for å åpne og påvirke bindevev, sener og ledd. Vi bruker det vi har tilgjengelig av hjelpemidler for å komme dypere inn i stillingene på en komfortabel måte. I disse timene kan du øve deg på å gjøre mindre, men til gjengjeld være mer tilstede. Det handler om å kjenne etter, gjøre det som føles godt for deg - og finne din komfortgrense.

Yin yoga passer for alle, og stillingene tilpasses etter behov. 

Varighet: 75 minutter.

Tirsdager kl 17:00

yoga Pose
 
6E5DBF27-D429-403C-B7CE-E983E22EF508.jpeg

ÅPEN UKE

Denne uken er det ÅPEN UKE på InSPIRE Yogastudio og jeg har fire prøvetimer som er gratis og åpen for alle. Det er mulig å bare dukke opp, men for å sikre deg plass er det best å sende e-post til post@yogajenny.no

 
Child Pose_edited_edited.jpg
 

MANDAG

20:00 - 21:15

NYBEGYNNERKURS

Nytt kurs begynte mandag 29.august

Dette nybegynnerkurset går over 6 uker og du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Dette kurset er for deg som er ny til yoga, eller har litt erfaring og ønsker å etablere en trygg praksis. Her får du innføring i de grunnleggende elementene i yoga, og hver time vil bestå av enkle pusteøvelser, fysiske stillinger og avspenning.


Du lærer hva yoga er, hvordan praktisere på en trygg måte tilpasset din kropp og dagsform, og får også tips om hvordan du kan integrere litt yoga i hverdagen. 

For spørsmål/påmelding, ta kontakt på post@yogajenny.no 

DETALJER:

Kursavgift: kr 1300,-

Tid: 6 mandager kl 20:00-21:15 fra 29.august til 3.oktober

Varighet: 75 minutter

Sted: Lillesalen, InSPIRE

Student/honnør/lav inntekt: 10 % rabatt

Fulltegnet

PÅMELDING

 
Warrior Two

Classes

PROFESSIONAL AND PERSONALIZED

 
Online Yoga

Group Session

YOGA IS SELF CARE

Learn More
Yoga at Home

Online Class

ALIGNING WITH YOURSELF

Learn More
Yoga Class

Private Session

THE JOYS OF YOGA

Learn More
3B2802FA-2731-4FAC-A4A8-909AB728A589.png
 

Workshop:
Dypdykk i Yin yoga

MED RUTH ESTHER & JENNY

Sommer-workshop i Yin yoga med Ruth Esther & Jenny på InSPIRE Yogastudio.

Helgen 18.-19. juni 2022 kl 10:00-14:00 begge dager (inkludert pause).

Velkommen til et deilig dypdykk i yin yoga!

DETALJER:

Dypdykk i Yin yoga

Tid: lørdag 18.6 & søndag 19.6 kl 10.00 – 14:00 (inkludert pause)

Sted: InSPIRE Yogastudio

Instruktører: Ruth Esther Danielsen & Jenny Sørensen Vaage

Pris: kr 1400,-

Påmelding på e-post til post@yogajenny.no

- - Gjennomføres med forbehold om minst 6 deltakere - - 

Workshopen gir deg et godt grunnlag for å praktisere yin yoga trygt og skånsomt, tilpasset din kropp og din dagsform. Yin yoga er en motvekt til mer fysisk krevende yogaformer og utfyller godt andre former for trening ved å skape rom i kroppen og økt bevegelsesfrihet. Med lange myke strekk som holdes over tid, inneholder yin yoga naturlige elementer av stillhet og refleksjon -  noe som også gir deg mulighet til å jobbe med både konsentrasjon og tålmodighet.


Tilstedeværelse, ro og hvile er viktig i hverdagen. Det styrker immunforsvaret, pusten flyter bedre og livet flyter lettere når du kan senke skuldrene litt.  I yin yoga fokuserer vi på ro og hvile, og øver på å være komfortabel i stillheten.  

Workshopen gir et godt fundament for deg som er ny til yin yoga, og er også fin for deg med erfaring som ønsker et "dypdykk" inn i yin yoga for videre egenpraksis. I løpet av helgen vil du praktisere flere økter med yin yoga, lære mer om bindevevet (fascia) og dets rolle i yin yoga. Vi vil også se litt på teorien/filosofien bak yin yoga og forholdet mellom yin og yang. 

Fordeler med Yin Yoga:

* Roer kropp og sinn.

* Lett å utføre.

* Veldig avslappende.

* Reduserer stress og uro.

* Bidrar til økt tilstedeværelse.

* Øker bevegeligheten i ledd.

* Skaper indre ro.

* Øker flyten av energi og livskraft.

* Utfyller annen mer aktiv yogapraksis og trening.​

Les mer om yin yoga her.

Om yogalærerne:

Jenny Sørensen Vaage har to av sine lærerutdanninger fra yogaens hjemland, India, og er Yoga Alliance sertifisert. Hun underviser i Yin yoga og Hatha yoga på InSPIRE og Pust. Jenny er opprinnelig fra Bergen. Hun har utdanning innen kommunikasjon, formidling og pedagogikk, og bakgrunn fra kulturproduksjon og arrangementer. Hun har selv fått erfare at en fast yogapraksis kan være både helsebringende og forebygge slitasjeskader og stress. Jenny brenner for å formidle ro og tilstedeværelse, noe hun har særlig fokus på i sine timer.

Ruth Esther Danielsen er sertifisert yogalærer (RYT500) hos Yoga Alliance. Hun er en multi-stil yogalærer med 700 timer i yogautdanning. Hun underviser hovedsakelig Yin Yoga og Hatha-Vinyasa. Hun har praktisert yoga siden 2016 og begynte å undervise i 2018. Hun underviser med humor og glede, og er opptatt at deltakere skal utfordre seg litt og samtidig respektere egne grenser. Ruth er fra Den Dominikanske Republikk, men har bodd i Nord-Norge i cirka 19 år. Hun studerer for å bli lektor, og jobber samtidig som lærer på ungdomstrinnet.

Varmt velkommen til yoga-workshop!

 
CC5EB9DA-D502-4FE4-99D9-D445E9488047_edited.jpg

Gratis

MORGENYOGA

ONSDAG 19.OKTOBER 

09:30 - 10:30

Jeg er ny medeier i InSPIRE Yogastudio og vi feirer med en gratis yogatime som er åpen for alle onsdag 19.oktober kl 09:30. Det er mulig å bare dukke opp, men du sikrer deg plass ved å sende e-post til jenny@inspireyoga.no.

Varmt velkommen til yoga! 

 

YOGAKLASSER ONLINE

Yogaklasser online gjennomføres live på Zoom.

YIN YOGA - ONLINE

YOGA DER DU ER

Denne hvilende yogatimen gjennomføres ukentlig live på Zoom og du får tilgang til opptak av livetimen i 5 dager etter. Fra uke til uke vil vi veksle litt mellom ulike rolige sekvenser, men gjennomgående vil være fokus på pust, tilstedeværelse og avspenning. 

En deilig måte å finne roen før du tar kvelden.

Varighet: 75 minutter

Online yoga