top of page
IMG_1016.jpeg

YOGALÆRER 

JENNY SØRENSEN VAAGE 

                                                             

Mine første møter med yoga var veldig fysiske, med fokus på å få kroppen til å føye seg til bestemte ytre former. Etter hvert oppdaget jeg at yoga også handler om mye mer enn det fysiske. Yoga ble en viktig vei ut av skade til en sunn og sterk kropp, og de siste årene har yogapraksisen blitt en helt essensiell del av livet mitt.

Jeg har to av mine yogalærerutdanninger fra yogaens hjemland, India,

og er Yoga Alliance sertifisert.​ Etter å ha undervist i over fem år lærer jeg mer enn noen gang. Yoga kan være så mye, en uendelig kilde til livsvisdom som man aldri blir utlært i.  Yoga skal deles, og jeg brenner for å dele de erfaringene jeg har gjort meg så langt. For meg er yoga et rom for å komme i kontakt med meg selv, slippe taket i forstyrrelser, finne stillhet og få den gode følelsen av velvære i kroppen og sinnet.

Min tilnærming til yoga er funksjonell og inkluderende og jeg underviser hovedsakelig i Yin og Hatha. I timene mine har jeg særlig fokus på pust, tilstedeværelse og avspenning.

Jeg er opprinnelig fra Bergen, har en master i Medievitenskap fra UiB og etterutdanning i Pedagogikk fra UiT.  Min tidligere yrkesbakgrunn er fra kulturproduksjon og arrangementer. I 2018 skiftet jeg retning og bestemte meg for å dedikere meg til yoga. Jeg brenner for å formidle ro og tilstedeværelse,

og jobber nå fullt som yogalærer. 

Fra april 2022 til mai 2024 var jeg styremedlem i Norsk Yogalærerforbund, og jeg har gledet meg over å kunne bidra til det viktige arbeidet forbundet gjør for yogamiljøet i Norge.​​

Jeg har bl.a. undervist på InSPIRE Yogastudio, Pust, og Living Yoga, hatt yoga på Galleri NORD, NNKM og har undervist på Exolo - i tillegg til privattimer og bedriftsyoga både fysisk og online.

Varmt velkommen til yoga!

Namaste, Jenny

————————————-

My approach to yoga is functional and inclusive, and I am a firm believer that yoga is for every body. I mainly teach Yin and Hatha yoga, with a general focus on breathing, awareness and relaxation. In 2018 I completed two of my yoga teacher trainings in India and have continued my education ever since, both through self-studies and continued education. 

From April 2022 to May 2024 I was a member of the board of Norsk Yogalærerforbund.

​​

I am originally from Bergen, have a Masters in Media Studies from UiB, and additional studies in Pedagogy from UiT. My professional background is from Art Production and events. In 2018 I changed directions and decided to start my yoga teacher journey. 

  

Now I work full time as a yoga teacher.

Welcome to yoga!

Namaste,

Jenny

📸 Elena Graham Photography

Litt om Jenny: About

“Change is not something that we should fear. Rather, it is something that we should welcome. For without change, nothing in this world would ever grow or blossom, and no one in this world would ever move forward to become the person

they’re meant to be.”

– B.K.S IYENGAR

Litt om Jenny: Quote
Medlemsemblem NYF  2024.jpeg
Litt om Jenny: Bilde
bottom of page