Yoga Class

WORKSHOP

DYBDETIMER

Her tar vi for oss færre stillinger og går heller i dybden. Vi bryter ned hver asana (yogastilling) og går gjennom disse skritt for skritt. Du lærer å justere stillingene slik at de fungerer best mulig for din kropp.


Tema vil varriere og tidspunkt vil annonseres fortløpende.


Varighet: Varierer fra ca 90 minutter til over en helg.

 

Her gjelder samme vilkår som ellers. Mer informasjon finner du her.

 
28841E73-5172-41F6-93E1-F6C34A8D4D62.png

HØST-WORKSHOP: DYPDYKK I YIN YOGA

Fredag 28.oktober kl 18:00 - 20:15 & lørdag 29. oktober kl 09:30 - 13:30


InSPIRE Yogastudio

Helgen 28.-29. oktober er det workshop i yin yoga med Jenny på InSPIRE Yogastudio. Start helgen med en mild og rolig praksis som hjelper deg å roe ned.

Tilstedeværelse, ro og hvile er viktig i hverdagen. Det styrker immunforsvaret, pusten flyter bedre og livet flyter lettere når du kan senke skuldrene litt.  I yin yoga fokuserer vi på ro og hvile, og øver på å være komfortabel i stillheten.  

 

PROGRAM:

FREDAG 18:00 - 20:15

Fredag kveld blir en stille og velgjørende praksis som avsluttes med en lengre dyp avspenning (Yin Nidra). 


LØRDAG 09:30 - 13:30 (inkludert pause)

Lørdag deles i 2 økter der vi først bryter ned utvalgte yin-stillinger og du får hjelp til å finne den rette varianten for deg. Her vil vi også ta for oss bruk av hjelpemidler i yin yoga, og hvordan disse kan hjelpe deg til å slappe av og komme dypere inn i stillingene. Etter pause blir det en lengre yin-økt med fokus på stillheten.

Workshopen fordeles over fredag kveld og lørdag morgen - en fin anledning til å teste yin-praksis både på kveldstid og på dagtid, for å kjenne på hva som fungerer best for deg.

Med lange myke strekk som holdes over tid, inneholder yin yoga naturlige elementer av stillhet og refleksjon -  noe som også gir deg mulighet til å jobbe med både konsentrasjon og tålmodighet.

Investering: kr 1100,- (950,- for kursdeltakere/student/honnør/lav inntekt)

Varmt velkommen til yoga-workshop!