top of page

KURS & KLASSER

OVERSIKT OVER YOGAKURS & KLASSER

Yoga styrker både vår fysiske, mentale og emosjonelle helse.

Unn deg noen velgjørende yogatimer i høst!

 
En regelmessig yogapraksis har mange fordeler. Fra større fokus og sterkere kropp til økt fleksibilitet og indre ro. Hva vi har behov for varierer for hver av oss. Ta en titt på de ulike timene jeg tilbyr og se hva som fungerer for deg.

Kurs & klasser: About

YOGAKLASSER PÅ INSPIRE YOGASTUDIO

InSPIRE Yogastudio flytter til øverste etg i Kaigata 3-5 (samme inngang som Troll museum), mellom Ishavshotellet og Nordnorsk Kunstmuseum i sentrum! Oppstart her blir mandag 28.august.

(Det kan komme endringer i programmet)

Iyengar Yoga Class Triangle

HATHA YOGA

 FOR DEG SOM ØNSKER EN LITT VARMERE TIME

I Hatha timene lærer vi grunnleggende fysiske yogaøvelser. Her fokuserer vi på trygg utførelse av stillingene, og bruker hjelpemidler ved behov for å finne den rette varianten for deg.

Som alltid i yoga jobber vi bevisst med pust og tilstedeværelse. I Hatha yoga lærer vi viktige verktøy for å ha det godt i hverdagen, fysisk og mentalt: styrke, balanse, fleksibilitet, konsentrasjon, selvrefleksjon og avspenning. 

Tempoet kan være langsomt eller raskere, alt etter hva vi fokuserer på. Timene kan være litt mer intensive og krevende, men som alltid er pusten i fokus.

Varighet: 60 minutter.

Mandager kl 17:00 

YIN YOGA

OVERGI DEG TIL STREKKEN

I Yin yoga utføres de fleste stillingene liggende eller sittende på matten. Vi holder stillingene passivt over tid (ca 3-5 minutter) for å åpne og påvirke bindevev, sener og ledd. Vi bruker det vi har tilgjengelig av hjelpemidler for å komme dypere inn i stillingene på en komfortabel måte. I disse timene kan du øve deg på å gjøre mindre, men til gjengjeld være mer tilstede.

Yin yoga passer for alle, og stillingene tilpasses etter behov. 

Varighet: 90 minutter.

Mandager kl 18:30.

ELLER

Torsdager kl 08:15

yoga Pose
293CD28E-4D3B-42FF-8287-D5360100458F.jpeg

FORMIDDAGSYOGA

EN MYK & BEHAGELIG TIME

For deg som vil gjøre yoga på dagtid. Her veksler vi mellom bevegelse og hvile, og starter gjerne dynamisk med styrkende stillinger før vi finner roen mot slutten.

Varighet: 60 minutter

Onsdager kl 11:30 

ELLER

Fredager kl 11:30

WORKSHOPS

DYBDETIMER

Her tar vi for oss færre stillinger og går heller i dybden. Vi bryter ned hver asana (yogastilling) og går gjennom disse skritt for skritt. Du lærer å justere stillingene slik at de fungerer best mulig for din kropp. Tema vil varriere og tidspunkt vil annonseres fortløpende her.Varighet: Varierer fra ca 90 minutter til over en helg.

Yoga Class
Kurs & klasser: Classes
Child's Pose

BEDRIFTSYOGA

EN GOD INVESTERING FOR DIN BEDRIFT

Studier viser at yoga kan redusere stress, øke produktiviteten og få ned sykefraværet. Yoga hjelper mot spenninger som setter seg i kroppen, gir økt bevegelighet og styrker konsentrasjonen. 


Vil du ha yoga på din arbeidsplass?

Jeg tilbyr yoga til bedrifter i Tromsø.

  • Hatha Yoga: Klassisk yoga med fokus på bevegelighet i ledd, styrke og fleksibilitet.

  • Yin Yoga: En rolig yogaform som har en avspennende effekt i tillegg til å øke fleksibiliteten i bindevev, muskler og ledd.

  • Kontoryoga: Enkle stillinger som kan utføres sittende på en stol eller stående på gulvet.

  • Yin Nidra: En mild og terapautisk yogaform med fokus på avspenning.

  • Meditasjon

Les mer om de ulike yogaformene her.

Jeg tilbyr mellom 30 og 90 minutters yogaundervisning som tilrettelegges etter de ansattes og bedriftens behov og ønsker. Det kreves ingen erfaring med yoga for å kunne delta. Enten på deres arbeidsplass (bedriften må selv tilrettelegge for tilgjengelig utstyr til deltakerne), i de fine lokalene til InSPIRE Yogastudio eller online på Zoom.

Bedriftsyoga kan bestilles som ukentlig avtale, kursrekke over en bestemt periode eller som enkelttimer.

Jeg kan også tilby undervisning i forbindelse med arrangementer, blåturer, teambuilding og lignende.

En deilig pause i en travel arbeidsdag.

Kurs & klasser: About
bottom of page